24 Μαΐου 2007

Ψαραντώνης



























Μου αρέσει πολύ που ο m.hulot παίρνει συνεντεύξεις για την LiFO από εκείνους που δεν περιμένεις καμιά φορά ότι θα το κάνει -και τι συνεντεύξεις! Διαβάστε την κουβέντα που έκανε με τον Ψαραντώνη και δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας στο επίσημο site. Το seagazing είναι μεγάλος θαυμαστής του Ψαραντώνη, επισημαίνω απλά μία είδηση που μας ενδιαφέρει:

Ποιοι άλλοι μουσικοί σού αρέσουν; Έχεις συνεργαστεί με τον Γιάννη Αγγελάκα, ετοιμάζεις κάτι νέο μαζί του;
Καλός ο Γιαννάκης, με ουσία άνθρωπος, είναι ωραίος. Έχουμε έτοιμα 6 κομμάτια, είναι ο παραγωγός στον νέο δίσκο μου· άμα γυρίσω θα το τελειώσουμε. Όλοι μ' αρέσουν, γιατί ο καθένας είναι αυτό που είναι. Κι εγώ - αυτό μπορώ, αυτό κάνω. Καλό, κακό - άστο... Δεν κατηγορούμε κανέναν. Είναι να το 'χει ο άνθρωπος για να κάμει μουσική, όποιος το 'χει με γεια του με χαρά του. Για τους άλλους φτάνει η ψυχή που βάζουν.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ(ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ)ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ Ο M-HULOT ΕΛΑΧΙΣΤΑ BLOG ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ (ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ALL TOMORROW PARTIES) ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ). ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ (ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΑ, ΣΤΟΝ ΚΟ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ). ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή