29 Ιανουαρίου 2009

Lost | S05E03 "Jughead"

Αυτός που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ο Τσαρλς Γουίντμορ στο νησί, το 1954, νεαρός ακόμα ακόλουθος της Ντάρμα, να μιλάει στον Λοκ που έφτασε -για λίγο- από το μέλλον... Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι παραγωγοί μας δίνουν τόσο γρήγορα και τόσο πρόχειρα τις απαντήσεις στα μυστήρια που έθεταν 4 χρόνια τώρα. Είτε έχουν στερέψει τελείως, είτε ετοιμάζουν κάτι για αργότερα. Μία ύστατη ανατροπή;

Πάντως για την ώρα, η γνωστή μας θεωρία ισχύει στις γενικές της γραμμές.

Info για το τελευταίο επεισόδιο και συνδέσεις με τα προηγούμενα που ίσως έχετε ξεχάσει -πού αλλού;- στην Lostpedia. Εδώ το δελτίο τύπου για το επόμενο επεισόδιο που θα μεταδοθεί στις 4/2 (με πρόσωπο-κλειδί τον μικρό Άαρων).

Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι, λέτε όλος ο 5ος κύκλος να κινηθεί πάνω στο μοτίβο ότι ο χρόνος πάει μπρος-πίσω στο νησί, όπως ήταν τα flashbacks/flashforwards στους προηγούμενους;

4 σχόλια:

  1. Ε ναι, μάλλον έτσι κάπως θα κινηθεί. Άσε να δοθεί και καμιά απάντηση, μπούχτισα τόσα χρόνια στις ερωτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. inverted_a αν δεν είχα ήδη δει το επεισόδιο θα σε σκότωνα για το spoiler!! βρές κάποιον τρόπο να τα κρύβεις ρε...

    πάντως παίζει να κινηθεί έτσι ο 5ος κύκλος μιας και είναι καλός αφηγηματικό μέσο για να μας δείξει το παρελθόν του νησιού :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ ως τώρα μου αρέσει ο κύκλος, αισθάνομαι πως η σειρά κινείται σε διαφορετικά μονοπάτια από ό, τι στους προηγούμενους..κάποιες φορές αυτό με χαλάει, κάποιες όχι. απλά έχει χαθεί κάτι από την ατμόσφαιρα.
    inverted_a τις γειώσαμε τελίκα τις προβολές, ε; :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σόρυ για τα σπόιλερ! άλλη φορά θα γράφω στα σχόλια.

    ααα, δεν φταίω εγώ για την ματαίωση! ελάτε να κάνουμε ένα γερό rewind!

    ΑπάντησηΔιαγραφή