17 Μαρτίου 2009

timewarp inc | groovy booty (timewarp)

όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα στο αυτοκίνητο, κάνοντας ζάπινγκ στο ραδιόφωνο έπεσα πάνω σε ένα απίστευτα uptempo και groovy τραγούδι που με κόλλησε. όπως διαπίστωσα, ο πιτσιρίκος είχε βάλει στην εκπομπή του το discjoint από το πρόσφατο άλμπουμ του άγγελου στούμπου, του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από το πρότζεκτ timewarp inc. μάλιστα ήταν καλεσμένος στο studio και είχαν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα που μπορείτε να ακούσετε εδώ. αν ρωτούσατε τον άγγελο τι μουσική παίζει υποθέτω ότι θα απαντούσε electronica. εγώ πάλι, κρίνοντας φυσικά με βάση τα ακούσματά μου, θα έλεγα ότι το groovy booty είναι ένα κατάμαυρο funk άλμπουμ με ηλεκτρονικά στοιχεία. διαλέγετε και παίρνετε.. έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συζήτηση στο σκάι και οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται σχετικά με την εταιρία timewarp και πώς ουσιαστικά λειτουργεί σαν κολλεκτίβα, κάτι σαν μια δεύτερη cast a blast λοιπόν (σα να ψήνεστε τώρα..). θα τολμήσω να δηλώσω -αν και σίγουρα αυτό δε θα αρέσει στον άγγελο στούμπο- ότι το groovy booty είναι μάλλον η καλύτερη ελληνική δουλειά που άκουσα φέτος, από το σάββατο το πρωί παίζει διαρκώς στο repeat. και να σκεφτείτε ότι δεν έχουμε καν άνοιξη! το μόνο που με χαλάει κάπως στην εν λόγω κυκλοφορία -και που δυστυχώς συναντώ στους πιο πολλούς νέους μαύρους δίσκους- είναι η super αψεγάδιαστη, καλογυαλισμένη και αλάνθαστη παραγωγή, λίγη βρωμιά ρε παιδιά. funk παίζετε εξάλλου (το χαβά μου εγώ..)

4 σχόλια:

  1. άσχετο, αλλά επειδή έχουμε αναγνώστες βιβλιοφάγους (Μ ακούς;;).

    http://www.mindradio.gr/scene.php?t=music&id=718

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσα και πήγα και είδα αλλά δεν άκουσα και δεν πήγα και δεν είδα αρκετά νωρίς, από ό,τι βλέπω ο διαγωνισμός έληξε 13/3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμ, ναι ε; ουτε εγω το ειχα προσεξει. νεξτ ταιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως τα περισσότερα από τα βιβλία που έδιναν δεν καίγομαι να τα διαβάσω. Μόνο στο τζαμπέ για δοκιμή. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή