15 Απριλίου 2009

η εμφάνιση έχει σημασία;


Το youtube έχει μπλοκάρει το Embed, οπότε δίνω ένα link από το CNN.
εδώ δείτε όλη την εμφάνιση της Susan

I had a dream my life would be
So different form this hell I'm living
so different now from what it seemed
Now life has killed
The dream I dreamed

Les Miserables

3 σχόλια:

  1. στην μουσική βιομηχανία η εμφάνιση ναι έχει σημασία, στην μουσική όχι. Αν θυμάμαι καλά το μικρό μου ραδιόφωνο δεν έχει οθόνο οπότε μπορώ να αντέξω την μη όμορφη παρουσία της :)
    (ωραιο βιντεο, εξαιρετική φωνή!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εμφάνιση παίζει ρόλο, από την εκφώνηση των ειδήσεων μέχρι το ποδόσφαιρο!

    Απλά η συμπαθέστατη κυρία, αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, εξαίρεση που βλέπουν όσοι στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα αυτό το εμφανισιακοκεντρικό σύστημα, και λένε συγκινημένοι "ααχχ.. κοίτα τι γλυκιά ιστορία, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα", την ώρα που στο διπλανό παράθυρο κατεβάζουν φωτογραφίες της Παπαρίζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 37.000.000 hits -πάει για ρεκόρ όλων των εποχών στο youtube...

    Υπάρχει μία μικρή υποκρισία όντως όταν βγαίνουν κάτι μοντέλα που σπαταλούν 5 ώρες την ημέρα στην εμφάνισή τους και λένε "α, η ομορφιά δεν έχει καμία σημασία", αλλά από την άλλη μία υπενθύμιση ότι η μουσική (και όχι μόνο) δεν χρειάζεται πολλές φανφάρες είναι πάντα χρήσιμη.

    Ο Μπετόβεν δεν ήταν δα και ομορφάντρας, ούτε ο Βαμβακάρης (ούτε ο Νίτσε, ούτε ο Σωκράτης) -χωρίς ωστόσο να ξεχνάω και εκείνο το καταπληκτικό που έλεγε (μεταξύ πολλών άλλων) ο Όσκαρ Ουάιλντ, ότι δηλαδή η ομορφιά είναι ανώτερη της ευφυΐας, γιατί η ομορφιά δεν έχει να αποδείξει τίποτα ("Η ομορφιά ειναι πιο σημαντική από την ευφυΐα, γιατί δεν χρειάζεται να την αποδείξεις").

    ΑπάντησηΔιαγραφή