18 Απριλίου 2009

τελικά είναι αριστούργημα.



























6 σχόλια:

  1. το εχω παραγγειλει απο play.com,ανυπομονω να το ακουσω-εσυ,ο hulot,fantasmenios ακουγεσται ενθουσιασμενοι,αντιθετα με τον gone4sure-αναμεσα σε μιλουπες,ναν και νοβαλικ,αποφασισα να περασω στην ομαδα της Ferrari-blogspot,οι επιρροες ειναι ξεκαθαρες αν περασεις να δεις,btw ξερεις μηπως πως μπορω να μεταφερω τα unique ποστς,τουλαχιστον κρατησα το ιδιο ονομα,ααα και για να μην το ξεχασω:Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι δισκάρα σίγουρα, πέρα από γαμάτος δίσκος αισθητικά (κάθεται πολύ ωραία στα αυτιά μου), η μπάντα έχει αφομοιώσει τις επιρροές της. οκ ας μην κρυβόμαστε, κυρίως τους beach boys. και να φανταστείς ότι μίσησα το δίσκο του panda bear! και τέλος ο δίσκος έχει ένα καλλιτεχνικό statement ξεκάθαρο, καταλαβαίνεις ότι είναι ένας δίσκος έργο τέχνης. μιλώντας εντελώς υποθετικά, τολμώ να πεβλέψω ότι σε πολλά χρόνια από τώρα θα γυρίζουμε και θα συνειδητοποιούμε ότι ο δίσκος ξεχωρίζει σαν τη μύγα στο γάλα σε σχέση με όσα έχουμε ακούσει ως τώρα.

    όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω! είναι πρωί μάλλον ακόμα, θα το ξαναδιαβάσω το βράδυ, με περιμένει και το αρνί! :)

    υγ. ναι σίγουρα ανέστη! :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα είναι από τα αγαπημένα της διετίας, μαζί με fleet foxes και mgmt.τους ακούω συνέχεια αυτές τις μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχωρίζει σίγουρα και συζητιέται πολύ, ακούγεται πολύ όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα!Κομψοτέχνημα (εναλλακτικά δισκάρα) ολκής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή