15 Μαΐου 2009

ΘΕΟΙ ΤΟΣΑ ΔΟΙΕΝ ΟΣΑ ΦΡΕΣΙ ΣΗΣΙ ΜΕΝΟΙΝΑΣ


§ όσοι αγαπήσατε τον παλιό, καταιγιστικό ρυθμό του Lost, παρατήστε ό,τι κι αν αν κάνετε και δείτε αμέσως το κλείσιμο του πέμπτου κύκλου (και μετά αναρωτηθείτε πως θα περάσουν 7 μήνες μέχρι να μάθετε την συνέχεια!!!!!!!).

§ τελικά αυτό είναι το Lost, παράλληλοι κύκλοι για την απόκτηση εξουσίας γύρω από το ίδιο κέντρο. Κάθε κύκλος σε πάει σε ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, σε ακόμη πιο δυνατούς μονομάχους. Από Τζακ-vs-Σώγιερ σε ναυαγοί-vs-άγνωστοι της ζούγκλας, από Ντάρμα-vs-Hostiles σε Μπεν-vs-Γουίντμορ και τελικά σε Τζέικομπ-vs-;;;

§ πού λέτε να το γυρίσουν μετά; προϊστορικοί θεοί ή εξωγήινοι; whatever, αρκεί να έχει καλό ρυθμό...


9 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω πως θα περάσουν οι 7 μήνες ούτε που θα το γυρίσουν στην επόμενη σαιζόν, αλλά το κλείσιμο του πέμπτου κύκλου επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια σειρά. Σοκ, δέος και συγκίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους (πολύ) καλό επεισόδιο. Κι ας ήταν το φινάλε. Κι ας ήταν βαρετό στη μέση με τα πάντα να γίνονται για τα μάτια της Kate (ο μόνος λόγος για να ανατινάξεις ή οχι μια ατομική βόμβα...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΛΟΓΚΟΚΟΥΙΖ

    Ποιος γνωστος ηθοποιος απο τη δημοφιλη σειρα του mega "Πολυκατοικια" εχει δικο του προσωπικο blog;

    http://blogo-sphera.blogspot.com/2009/05/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να βάλουμε moderation μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oksi + filmlover περιμένω τα σχόλιά σας...

    (άντε, θέλω να κάνω τις Βιβλικές αναφορές για τον Τζέικομπ και τον φίλο του και δεν κρατιέμαι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλήθεια είναι τυχαίο που το widget με τα recent comments παρολο που το ποστ εχει ελληνικο τιτλο να βγαζει attention attention????? loooooostttt....

    από το βράδυ και μετά κάνε όσα spoiler θες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό συμβαίνει γιατί αρχικά είχα δώσει αγγλικό τίτλο στο ποστ (δεν έβρισκα το σωστό χωρίο). Διαφορετικά, σε μη αγγλόφωνους τίτλους, ο blogger δίνει ένα όνομα βάσει της ημερομηνίας εισαγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο μεγαλα πιονια τελικα ηταν ο Μπεν και ο Λοκ!! Φανταζομαι οι φανς των δυο χαρακτηρων (εμενα προσωπικα ο αγαπημενος μου ειναι ο Λοκ) θα επεσαν απο τα συννεφα οταν ειδαν οτι ο μεγας manipulator Ben πεφτει ο ιδιος θυμα χειρισμων και ο special Λοκ δεν ειναι τοσο special τελικα...Βεβαια ολα αυτα μπορει να ανατραπουν παλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή