1 Οκτωβρίου 2009

Το αυγό του φιδιού

ΨΗΦΙΖΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΕ!


Θρασύτατη επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής
Στην τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου

Πρωτοφανή επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκε η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου στο σταθμό του Μετρό στην Κατεχάκη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας, τα μέλη της οργάνωσης μοίραζαν την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής έξω από το σταθμό του Μετρό, την οποία εκείνη πήρε και πέταξε σε παρακείμενο κάδο.

Κάποιοι από τους νεαρούς την είδαν, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν και να της επιτεθούν φραστικά, ενώ ένας εξ αυτών της έριξε σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο.

Η κ. Παπάζογλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της.

Σημειώνεται πάντως ότι η Χρυσή Αυγή αρνείται με ανακοίνωσή της ότι μέλη της ευθύνονται για την επίθεση.

/ΣΚΑΪ



Οι υπάλληλοι του μετρό, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, κάλεσαν ασθενοφόρο και η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων. Από δικούς της ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενημερωθήκαμε ότι προς το παρόν οι γιατροί δεν τους έχουν εξηγήσει ακόμα ποια ακριβώς είναι η κατάστασή της, αλλά «δεν υπάρχει εμφανές πρόβλημα. Τα μάτια της όμως είναι πρησμένα και έχει εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο».

Η αστυνομία βρίσκεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο και η νεαρή κοπέλα δίνει κατάθεση για το περιστατικό.

[...]

Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο και είμαστε σίγουροι ότι ακόμη και αν αργεί κάποτε ΣΙΓΟΥΡΑ έρχεται!

/ TVXS

1 σχόλιο:

  1. είδα το σποτ της "χρυσής αυγής" στον ΑΝΤ1 τρίτη βράδυ και πάγωσα...
    σκατά στους φασίστες (φυσικά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή