3 Μαρτίου 2010

ε, όχι!

δεν υπάρχει θεός, οι συντάκτες του seagazing είναι πλέον σίγουροι. πάνω που λέγαμε ότι η κειτ όσο πάει και ομορφαίνει, πέσαμε πάνω σ' αυτές τις φωτογραφίες... έ-λ-ε-ο-ς. τόσοι ηθοποιοί στη σειρά ρε γαμώτι, ούτε με τον τζακ (κοτζάμ γιατρός), ούτε καν με τον σώγιερ, μα... με τον φλώρο τον τσαρλι;!!!!! το σύμπαν αυτό είναι άδικο, πάει και τελείωσε. δεν σας λέω καν πόσο χρονών είναι ο τζέικομπ και ο man in black που έμαθα προχθές. πέθανε μπάσταρδε.

υ.γ.: ο συνδιασμός έκτης σειράς lost με οικονομική ύφεση δημιουργεί έντονα συμπτώματα ιντερνετικού παλιμπαιδισμού.

6 σχόλια:

  1. Μην ξεχνάτε όμως ότι ο Τσάρλι ήταν :

    1. Ένα από τα διάσημα χόμπιτ!!! (η Κεϊτ θα έχει να λέει ότι το έχει κάνει με ένα από δαύτα)

    2. Στο Λοστ ήταν ένας ναρκομανής ροκ σταρ (όλες θέλουν να πάνε με τέτοιους τύπους, γιατί όχι και η γραμμωμένη Κέιτ [η οποία όντως έχει γίνει θέα και στις φωτογραφίες είναι ακόμη καλύτερη])

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με τους κατεστραμένους ροκσταρς το 'ξερα (κυρίως αυτούς ππου δεν έχουν γράψει ούτε μισό τραγούδι σε σχολική εκδρομή), αλλά το άλλο, είναι καινούργιο; Θέλω να πω, είναι έγκυρο, το 'γραψε το cosmopolitan? Πού είναι ο Narita τώρα να μας τα εξηγήσει αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego to xairomai giati dialekse ton konto. in your face psiloi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβάμαι μόνο πως με τη φόρα που έχει πάρει θα τον μπουκετώσει κι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nomizw oti exoun xwrisei twra re opote oloi exoume pleon xana zwntanes elpides. Kai kapou edw thelw na thesw ena thema: Meta apo Evangeline Lilly,rachel mcAdams kai Cobie Smulders den einai kairos ta Canadian Jokes na stamathsoun na einai kewl?

    ΑπάντησηΔιαγραφή