29 Απριλίου 2010

βαζέχα top 10 goals



το πιο απολαυστικό τοπ 10, ενώ όλοι ξέρουμε ποιό θα είναι στην πρώτη θέση το περιμένουμε τόσο ανυπόμονα. και διάολε, είναι τόσο μεγάλη αρρώστεια να το ξαναβλέπεις [και με άθλια ποιότητα]..
[vid via]

3 σχόλια:

  1. O μοναδικός λόγος που με ιντριγκάρει να πάω την Κυριακή στην φιέστα, είναι να δω στην επίθεση το απόλυτο δίδυμο Βαζέχα-Σαραβάκου...

    Stan Collymore/Bside

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάρυ και υπερβολικό αυτό που θα πω, αλλά sorry ρε παιδιά, ούτε "βαλτοί" να ήσαστε και κάνετε τέτοια post τέτοιες μέρες για μπάλα...

    Ουτέ καν μια νύξη κάνατε για την υπόθεση Κούνεβα Νο.2(via vai), ενώ πέρσι για την Κούνεβα κάνατε φιέστες στο Bios...

    Έλεος δηλαδή πλέον, έχω αγανακτήσει μαζί σας και σας το λέω κατάμουτρα γιατί και σας παρακολουθώ και μ'αρέσουν αυτά που βάζετε.

    ξυλοκαίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως βρε ξυλοκαΐδη (φοβερό nick) πρέπει να σε γνωρίσουμε: έχεις πολύ ιδιότυπη σχέση με το blog: από την μία μας λες να μην ασχολούμαστε σε κοινωνικά/πολιτικά θέματα κι όταν γράφουμε κάτι άλλο μας την λες!

    Πέραν του ότι το ποδόσφαιρο το περιφρονώ βαθιά (αλλά καταλαβαίνω ότι ο κόσμος κάπου πρέπει να ξεσπάσει), είναι γενικότερα ένα θέμα το κατά πόσον μπορείς να κρατήσεις ένα blog αμιγώς καλλιτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που κάνουμε μέσες άκρες είναι να ασχολούμαστε κυρίως με τις μουσικές και τις τέχνες που μας εκφράζουν και από 'κεί και πέρα σχολιάζουμε όσα δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε μέσα μας (ο Δεκέμβρης του 8 και η επίθεση στην Κούνεβα είναι 2 χαρακτηριστικές περιπτώσεις).

    Από 'κεί και πέρα, σχολιάζουμε τα όσα συμβαίνουν και στον σταθμό και αλλού στο ίντερνετ (όπως στο buzz για παράδειγμα), αλλά κυρίως στις δουλειές και στα σπίτια μας (που είναι και το ζητούμενο). Και να θέλαμε, δεν θα μπορούσαμε να γράφουμε για όλα εδώ.

    Φαντάζομαι δεν σε κάλυψα, ίσως από κοντά τα πούμε καλύτερα.

    *στο bios δεν κάναμε φιέστα (συγκρατήσου), γινόταν μία εκδήλωση για συλλογή χρημάτων και παίξαμε μουσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή