3 Απριλίου 2010

Αρέσει σε κανέναν αυτό το video;

Window Seat from Zassou on Vimeo.


Άσε που δεν κατάλαβα γιατί θεωρήθηκε προκλητικό, το 2010.

5 σχόλια:

  1. Όχι τόσο το ίδιο το βίντεο, ούτε καν το μήνυμα (μου φάνηκε ξεκάρφωτο σε σχέση με το όλο αφαιρετικό πνεύμα να εξηγείται το "νόημα" στο τέλος στο voice over) αλλά η επιλογή, στην εποχή υπερπαραγωγών τύπου Telephone, ενός τόσο λακωνικού, όσο και εξίσου αποτελεσματικού (ειδικά αν δε ξέρεις την εξέλιξη του) τρόπου έκθεσης, όπως πρέπει να είναι ένα βιντεοκλίπ, είναι για μένα το κλειδί.
    Διαχωρίζει την Erykah, από τους ομότεχνούς της, στο εμπορικό επίπεδο που παίζει πάντα. Bγάζει μια αυθεντικότητα, μιαν αμεσότητα, καθώς δε διστάζει να τσαλακώσει την δημόσια εικόνα της.
    Αλλά και το ίδιο το βίντεο με άρεζε.Και τη δεύτερη φορά τρόμαξα με τον κλώνο Erykah - Rick James! Ειδικά και για τις συνθήκες γυρίσματός του έχει και μια αξία ως πράξη αυτή καθ'αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και απλα αισθητικα, μια χαρα μου φανηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γνωστή τραγουδίστρια Eryka Badu, καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 δολαρίων διότι στο καινούργιο της videoclip για το single ‘Window Seat’ εμφανίζεται γυμνή σε δημόσιο χώρο (τα επίμαχα σημεία αλλοιώνονται με pixel). Το clip τελειώνει την στιγμή που η Badu, όντας γυμνή, προσποιείται ότι πέφτει νεκρή από σφαίρα στο κεφάλι, κοντά στον τόπο δολοφονίας του Προέδρου John F Kennedy, στην Dealey Plaza στο Dallas.

    Την ιδέα για αυτό το video είχε το dance –punk δίδυμο των Matt And Kim, οι οποίοι δεν δίστασαν να γδυθούν και οι ίδιοι στην Times Square το 2009, με αφορμή το video για το single τους ‘Lessons Learned’.
    Σύμφωνα με το Associated Press, η Badu συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από καταγγελία ενός μάρτυρα ο οποίος βρέθηκε τυχαία στο σημείο των γυρισμάτων του επίμαχου videoclip.

    http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=17548

    ΑπάντησηΔιαγραφή