8 Σεπτεμβρίου 2010

2 weeks later

  • μόλις συνειδητοποίησα ότι σήμερα κλείνω 2 εβδομάδες στην αθήνα μετά τις διακοπές (κι ο oksi ακόμα λιγότερο). τώρα δεν μοιάζει και τόσο περίεργο το γεγονός ότι όλες αυτές τις μέρες έχουμε γράψει δύο (2) ολόκληρα ποστς.
  • οκ, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι πέραν της μοιραίας επιστροφής (κάποιοι απ' αυτούς, υπέροχοι), ωστόσο υποψιάζομαι πως το μεγαλύτερο κακό το έχει κάνει αυτός, γιατί με την παρέα που έχει δημιουργηθεί εκεί σχολιάζουμε από το πρωί λίγο-πολύ τα πάντα κι έτσι μετά κανείς δεν έχει όρεξη να κάτσει να τα ξαναγράψει! φανταστείτε το σαν ένα μίνι-φέισμπουκ/μίνι-τουίττερ/λάρτζ-μσν με άτομα πρόθυμα να τσακωθούν για ώρες πάνω σε 2 σκηνές της βιριδιάνας του μπουνιουέλ, το μέλλον του ντάμπστεπ, την πορεία του διαμαντίδη ή/και τα λάθη στην τελευταία φωτογράφιση της ναόμι γουοτς (η οποία μας άφησε μαζί με το προηγούμενο τεμπλέιτ αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας).
  • σιγά - σιγά θα μπούμε στο κλίμα πιστεύω, μετά την πρώτη βροχή που θα μας βρει στα πεζοδρόμια της σταδίου για τις νύχτες πρεμιέρας τα ποστς στα ελληνικά μπλογκς θα εκατονταπλασιαστούν, σίγουρα πράγματα. 
  • κόσμος ψάχνει για δουλειά, έφυγαν οι πρώτοι για εξωτερικό, γέμισε το οακα στους υ2, ακόμα τσακωνόμαστε για τους αρκέιντ φάιερ, το ινσέπτιον είναι το πιο κουλ πρόσφατο τόπικ, η κηφισίας σήμερα ήταν ψιλογεμάτη, το ωραίο σου μαύρισμα φεύγει οριστικά για φέτος...
  • έτσι θα περάσει όλος ο μήνας, το καταλαβαίνετε, θα ακούμε το ξυπνητήρι και θα λέμε ποιος ξέχασε να το κλείσει στις διακοπές (την πρώτη μέρα άφτερ σηκώθηκα και νόμιζα πως ήμουν ακόμη στο κάμπινγκ, ήθελα να κατέβω στην παραλία για την πρωινή βουτιά).
  • τα πράγματα -όπως πάντα- είναι ταυτόχρονα υπέροχα και βασανιστικά.
  • βασικά δεν κρατιέμαι να δω πώς θα είναι σε λίγους μήνες. εσύ τι λες άγιε μου αγιάννη;

5 σχόλια:

  1. ακόμα και τα σχόλιά μας στον reader στα κάναμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο reader είναι απίστευτο εργαλείο, και γλυτώνεις πολύ χρόνο, το μόνο σπαστικό είναι με τα site-blogs που δεν δίνουν το full feed οπότε αναγκαστικά πρέπει να μπεις για να το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι είστε εσείς βρε... ακόμα κι αυτό το ποστ στον ρήντερ το σχολιάσατε; ήμαρτον...

    :):):)

    τιτάνιο πρόβλημα όταν δεν δίνουν όλη την πληροφορία στο φιντ, εγώ πλέον τα σβήνω (άρα δεν τα διαβάζω κιόλας)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://rssifiers.saperduper.org/index.php?page=Main+page

    τα υπόλοιπα στο reader :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3 months later

    τοσο καιρο εκανα για ναδιαβασω ολα τα upload σας,με τα απαραιτητα διαλειμματα(βασικα ενα ηταν,αλλα διαρκειας) για το καλοκαιρι..

    και μπορω να πω οτι η περιηγηση αυτη ηταν ακρως ενδιαφερουσα και ενημερωτικη..

    your doing a great job!!just thought you should know..

    ΑπάντησηΔιαγραφή