12 Σεπτεμβρίου 2010

short notes on the media

  • ελευθεροτυπία, free press, m.hulot. 3 φράσεις ιδανικές να ερεθίσουν τους επαγγελματίες γκρινιάρηδες (ξέρετε πολύ καλά ποιοι είστε :ρ). ήδη άρχισαν τα αρνητικά σχόλια για ένα έντυπο που δεν έχει καν κυκλοφορήσει.
  • στην ουσία τώρα, νέο free press που θα κυκλοφορεί κάθε πέμπτη με τον m.hulot στη διεύθυνση. λέγεται plus και όπως βλέπετε σχετίζεται με την ελευθεροτυπία.
  • πρώτο τεύχος στις 16 Σεπτέμβρη, θα μοιραστεί όμως για πρώτη φορά το βραδάκι (20,00-23,00) της τετάρτης στον κινηματογράφο ΛΑΪΣ, ιερά οδός 48, σε ένα μικρό πάρτυ με τζάμπα μπύρες και ωραίες μουσικές.
  • (το ίδιο βράδυ θα συνεχίσουμε τη διασκέδασή μας στο closer με ψυχεδελικές μουσικές και πολλές κιθάρες από τον κύριο psycho soul aka ψυχή και αρχίδια)
  • θα συμφωνήσω με τον lkrory21 ότι το bandcamp είναι το νέο myspace. κατεβάστε αυτή τη δισκάρα αν θέλετε, περισσότερα για το δίσκο σύντομα.
  • η καθημερινή από σήμερα δίνει 14 άλμπουμ του μάνου χατζιδάκη. οι καιροί αλλάζουν, αν δεν κάνω λάθος πολύ λίγα χρόνια πρίν, ακόμα και τραγούδι του χατζιδάκι να ήθελε κανείς να πει ζωντανά, έπρεπε να πάρει άδεια από το γιό του που διαχειρίζεται τα δικαιώματα.
  • λίγο άσχετο αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση. συνάδελφος που ακούει psychedelic και trance, στην καλύτερη δηλαδή tiesto, μου είπε χθές ότι τελευταία το έχει ρίξει στο dubstep! δεν το λέω κακοπροαίρετα, να σημειώσω θέλω ότι είναι καλό να βγαίνουμε από τους μικρόκοσμούς μας που και που, μας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις!!

9 σχόλια:

  1. Πράγματι πολύ καλό το "A Beat Meditation On Soul Vol​.​1"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dubstep is sooooooo 2007... Άκου Witch House να νιώσεις το σήμερα κάτω απ' το δέρμα σου ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ~τον m.hulot τον εκτιμώ πολύ κι ας μην τον ξέρω, γιατί εξακολουθεί να έχει αυτό το πάθος για νέες μουσικές (και παλιό κινηματογράφο) τόσα χρόνια τώρα που γράφει στο φοβερό του blog

    ~εκεί που δεν μπορώ να στοιχηματίσω υπέρ είναι η έγγραφη δημοσιογραφία πια (τα 'χουμε πει πολλές φορές, όσο κι αν λατρεύω το χαρτί, τα καημένα τα δεντράκια δεν πρέπει να τα κόβουμε άλλο με τόσους φορητούς readers --εδώ ετοιμάζονται να κλείσουν οι New York Times)

    ~μου κάνει και μένα εντύπωση η προσφορά των δίσκων του Χατζιδάκι. λες να πηγαίνει για κλείσιμο ο σείριος; γιατί έχει δεκάδες ακυκλοφόρητα έργα του συνθέτη να διαχειριστεί!!

    ~καλό είναι από τη μία ένα όμορφο είδος να συναντά το μεγάλο κοινό, αλλά η κοινή λογική λέει πως αυτό είναι και επικίνδυνο, σωστά; θα το δούμε στο άμεσο μέλλον θα μου πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. indiefuck ακου A Beat Meditation να νιωσεις ρε! :) ακου το dreamon λεμεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πάει έτσι, θείο... Αν πας να την πέσεις στις επιχειρηματάρες μου, κοίτα να στηρίζεις τις δικές σου με links... Και θα ανταποδώσω, μην ανησυχείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωχ! Τώρα είδα αυτό που λέει "Free Download"... Σβήσε το κόμμεντ άμεσα, ξεφτιλίστηκα! ΑΧΑχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πο πο φιλε δεν ξερεις πώς δουλευει το bandcamp? ποσο 2007 εισαι να πουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Bασικά, είμαι μάλλον 1987... Αγέννητος ήσουν τότε, μην το ψάχνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή