14 Νοεμβρίου 2007

τα νέα από το seagazing


  • Η απόφαση του πάπα Βενέδικτου να ανακηρύξει αγίους 498 ιερείς, καλόγριες και πιστούς που σκοτώθηκαν από τους Δημοκρατικούς στη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου, έφερε και πάλι στην επιφάνεια τα πάθη που εδώ και 70 χρόνια διχάζουν την Ισπανία. περισσότερα.
  • Ο θανατοποινίτης Λούις Κλαρκ εκτελέστηκε στις φυλακές του Οχάιο την περασμένη άνοιξη. Για την εκτέλεσή του με «ανθρωπιστικό τρόπο» χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος της θανατηφόρου ένεσης. Κάτι δεν πήγε καλά όμως και ο θανατοποινίτης, έχοντας πλήρη συνείδηση της κατάστασής του, πέθανε κραυγάζοντας «δεν πιάνει, δεν πιάνει» κι ενώ οι δήμιοί του πάσχιζαν να τελειώσουν γρήγορα. περισσότερα.
  • Τελικά, ούτε ήθελαν να σωθούν τα 103 ορφανά από το Τσαντ (πρώην γαλλική αποικία) που έγινε προσπάθεια να μεταφερθούν παράνομα στο Παρίσι από τη γαλλική ανθρωπιστική οργάνωση «L' Arche de Zoe», ούτε ήταν και ορφανά, όπως αποδεικνύεται τώρα. Ερευνα που διεξήγαγαν από κοινού αξιωματούχοι του ΟΗΕ και του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού απέδειξε ότι μόνο 12 από τα 103 παιδιά ήταν ορφανά. Αντιθέτως, οι γάλλοι ανθρωπιστές είχαν την πρόθεση να δώσουν τα παιδιά για υιοθεσία αντί 4.000 ευρώ το καθένα, «για να καλυφθούν τα έξοδα της αποστολής». περισσότερα.
  • μία επιστημονική προσέγγιση στο μυαλό της γυναίκας! δείτε τη φωτογραφία. περισσότερα.
  • "Λέω σε όλους να μην δώσουν ούτε μισό ευρώ στους διάφορους "τηλεμαραθώνιους" που στήνονται. Τα χρήματα αυτά θα τα διαχειριστούν ακριβώς οι ίδιοι που άφησαν εκατομμύρια στρέματα δάσους να καούν χωρίς έναν πυροσβεστήρα. Για σκεφτείτε το καλύτερα." έγραφε ο inverted_a εδώ. δείτε τώρα και αυτό.
  • πρώτη επιλαχούσα του λαος στη β αθήνας είναι η νατάσα αθήνη (ξέρετε ποια είναι αυτή!) με σοβαρές πιθανότητες να μπει στη βουλή εξαιτίας του σκανδάλου με τη θητεία του βουλευτή αιβαλιώτη κλπ κλπ. αυτή είναι αντιπρόσωπος!
pic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου