29 Μαρτίου 2009

Shortnotes of the Week (13/52)

Paul Klee, 1914
(click to enlarge)

*O Prince έβγαλε όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία διαφορετικά άλμπουμ!!! Είναι ΤΟ νέο της ημέρας -στα γνωστά στέκια. Άντε να τ' ακούσεις τώρα...

5 σχόλια:

  1. σχετικά με τον πλεύρη δεν ξέρω τι λέει ο νόμος για να κρίνω την απόφαση του δικαστηρίου. αλλά να απαγορεύσεις σε κάποιον να λέει τη (φασιστική) γνώμη του, προφανώς και δεν είναι λύση σε κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει, αλλά όταν χρησιμοποιεί δήθεν επιστημονικό μανδύα για να τεκμηριώσει την ιδεοληψία του πρέπει να λαμβάνει απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να παίρνει απάντηση, αλλά όχι από τα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νόμος λέει ότι υπάρχει ελευθερία έκφρασης, αλλά διώκονται πρακτικές που καθοδηγούν πράξεις βίας. Όταν στο βιβλίο του γράφει "Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα", τότε εγώ αναφωνώ ότι ο νόμος έχει δίκιο. Και στον πρώτο βαθμό αυτό αποφασίστηκε, δηλ. η εφαρμογή του νόμου. Το αν δεν μας αρέσουν αυτοί οι νόμοι είναι ένα άλλο θέμα. Το ότι όμως τώρα τελευταία υψιλόβαθμα δικαστήρια αναιρούν περίεργες αποφάσεις (π.χ. η καταδίκη ουσιαστικά του... ασθενή από HIV) είναι ένα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή