13 Ιουνίου 2009

synch 09, ημέρα πρώτη














  • jazzanova, όσο τους πρόλαβα πολύ ωραίοι. easy listening ή groovy, όπως έπρεπε ανάλογα με το κομμάτι.
  • florence, πολύ συμπαθητική, φωνάρα, ωραία πόδια, μου θύμιζε cat power σε κάποια σημεία, ευχαριστημένος έμεινα από την εμφάνισή της.
  • ebony bones, ωραία visuals, καλές προθέσεις αλλά το αποτέλσεσμα δε μου άρεσε. μου έδωσε την εντύπωση λευκών που προσπαθούν να παίξουν αφρικάνικη μουσική με μπλιμπλίκια. και αυτό δεν το καταφέρνεις απλά μιμόμενος...
  • fujiya and miyagi, συμπαθέστατοι, χορευτικοί, πιστοί στον ήχο του δίσκου τους.
  • friendly fires, οι καλύτεροι της βραδιάς από όσους είδα. όσο ενδιαφέρον είχε ο δίσκος τους, τόσο είχε και το live τους.
  • tortoise, δεν συντονίστηκα λεπτό. βαρέθηκα.
  • δεν κατάφερα να δώ κάτι άλλο, το αμφιθέατρο αποδυκνείεται πολύ μικρός χώρος. μάχη θα δώσω για να δω τον fennesz απόψε!
  • και για το τέλος μία παράκληση. παιδιά, ναι μεν είμαστε σε φεστιβάλ και έχουμε να κάνουμε με raaawwk καταστάσεις, αλλά κάντε κανένα μπανάκι πριν πάτε και βάλτε και κανένα αποσμητικό. ανυπόφορη η μυρωδιά στο αμφιθέατρο...
  • απόψε πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη η βραδιά.

8 σχόλια:

  1. νομίζω το καλύτερο που είδα χθες ήταν ο Ευριπίδης στο Αμφιθέατρο, χώρος που του ταίριαζε ιδανικά σαν να έπαιζε στους φίλους του [δλδ στο 80% του κοινού, όλο το pop, οι οποίοι τον ήξεραν προσωπικά]. Σε όλα τα υπόλοιπα [των 2 σκηνών έξω] βαρέθηκα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς εγώ δεν κατάφερα να μπώ στο αμφιθέατρο. και ήθελα να τον δώ γιατί από τους δίσκους του δεν έχω ξεκάθαρη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a simfwnisw me ton prolalisanta. to gsus. evripidis for the win.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalo to Karvelas-Hairspray-Xatzidakis cocktail tou Evripidi alla mono gia ligi wra kai ypo diaforetikes synthikes, giati kapoies stigmes enoithes oti h Gay Ku Klux Klan tha anave tis dades kai tha ekaige oti straight evriske sto diava ths..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "tortoise, δεν συντονίστηκα λεπτό.βαρέθηκα."

    πόσο άμουσος παίζει να είσαι????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι πρωί δευτέρας στο γραφείο. βαριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά μωρέ,μια μαλ***α είπα, έτσι για να σε ιντριγκάρω-αφού το ξέρεις οτι σε αγαπάω (& ως συντάκτη..)
    απλά ζήλεψα που δεν πήγα μαλλον.
    όντως τόσο μούφα ήταν??
    (να χαρώ δλδ?)

    αλέκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτα τα κακεντρεχή γράφεις και δε θα σε υπολογίζω στο επόμενο τιτανοτεράστιο πρότζεκτ που ετοιμάζω!!!! άντε, για να μην αποκαλύψω την πραγματική σου ταυτότητα και οι αναγνώστες του μπλογκ κάνουν μποικοτάζ στις δουλειές που συμμετέχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή