10 Ιουνίου 2010

The Boy - Νήμα Live @ Knot Art Gallery (7-6-2010)


[το κλείσιμο απ' το αγρίμι και ολόκληρο το νήμα από το Live στην Knot Art Gallery την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010. πάλι από τον ίδιο χρήστη. πρέπει να τον γνωρίσουμε αυτόν τον φίλο, να τον ευχαριστήσουμε, γιατί συνήθως όσοι κουβαλάνε στα live κάμερες και φωτογραφικές μηχανές κατορθώνουν μόνο να σου σπάσουν τα νεύρα και δεν τραβάνε τίποτα της προκοπής. αν δείτε το κανάλι του στο youtube, αυτός δεν χάνει εμφάνιση για εμφάνιση στην αθήνα και κρατά αξιόλογο υλικό.]

[εδώ δυο λόγια για τον δίσκο]

[update:] Πλέον, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης δεν αντιδρά σαρδόνια σε πρόσωπα και καταστάσεις μα αναδιπλώνεται κι αναζητεί στον ενδόκοσμό του τα ερείσματα της καλλιτεχνικής εξόδου προς την εναλλακτική ευτυχία που υπόσχεται η μουσική - όταν βεβαίως έχει επίγνωση σε τι αντιπαρατίθεται. Πώς αλλιώς, λοιπόν, αν όχι με μια εγγενώς παραβατική όσο κι ανοχύρωτα λυρική ποπ γραφή; Αργύρης Ζήλος

5 σχόλια:

  1. είναι όντως 4-5 άτομα στο youtube, που λογικά δεν δουλεύουν για κάποιο μέσο, αλλά κάνουν πολύ καλή δουλειά. Τουλάχιστον το αποτέλεσμα που βλέπουμε δεν είναι ενοχλητικό, σε σχέση με αυτά που βλέπεις στα live με όλα αυτά τα σηκωμένα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα, εγώ τον γνώρισα [περίπου], νομίζω δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από την γωνία που τράβηξε Matt Elliot, μόνο ένα άτομο ήταν δίπλα στο πιάνο. Μας πρόλαβε και το playlist, αλλά ήταν καλός κύριος, με άφησε να το τραβήξω φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "καλός κύριος" ---χαχαχα! Φαίνεται αποφασισμένος πάντως, τα προλαβαίνει όλα! Και πράγματι κάνει καλή δουλειά. Επίσης κάποιοι άλλοι κάνουν καλή δουλειά στην αρχειοθέτηση, είτε σε blogs είτε σε άλλες υπηρεσίες, όπως το rate your music. Αφανείς ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστή φυσιογνωμία σε αρκετά live που κουβαλά μια πολύ καλή βιντεοκάμερα. Αν και προσφέρθηκε να μου δώσει την playlist, τελικά την παραχώρησα μιας και λίγο πριν την είχε ζητήσει από τον Matt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Σε κάποιο βιντεάκι είμαστε κι εμείς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή