28 Φεβρουαρίου 2009

αυτός είναι..

ο ανάξιος εραστής της lily allen που τελειώνει γρήγορα και δεν την ικανοποιεί! πρόκειται μάλιστα για τον ed simmons των chemical brothers! διάβαζα σε πολλές κριτικές για τον επίμαχο στίχο και σκεφτόμουν πώς μπορεί να αισθάνεται αυτός που υπήρξε η έμπνευση για τούτο το παγκόσμιο hit! χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα, το google μου υπέδειξε το φίλτατο ed! :) ok, δεν ξέρω αν γράφτηκε για αυτόν, ίσως η ιστορία να είναι φανταστική -αν και η φίλτατη lily συνηθίζει να γράφει αυτοβιογραφικά! τέλος πάντων με αφορμή αυτό το χαζό σχόλιο είπα να γράψω δύο λόγια για το it's not me, it's you (capitol). θα διαφωνήσω με τον inverted_a, κατά την προσωπική μου άποψη πρόκειται για έναν συμπαθέστατο ποπ δίσκο, η φωνή της lily allen είναι σούπερ, η παραγωγή εννοείται τέλεια (εννοείται γιατί όλες οι παραγωγές πλέον είναι τέλειες) και οι στίχοι κάθε άλλο παρά αδιάφοροι. το album πήγε στο νούμερο 2 της βρετανίας (ίσως και νούμερο 1) και ένα από τα τραγούδια έχει τίτλο fuck you. σκεφτείτε τώρα έναν από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς δίσκους να είχε τραγούδι με τίτλο "άντε γαμήσου" που στο ρεφρέν μια γλυκιά φωνούλα επαναλαμβάνει την προτροπή! θα είχε ενδιαφέρον στη μεσαιωνική χώρα μας το εγχείρημα.. κλείνοντας, θέλω να δηλώσω ότι τα fear και who'd have known συγκαταλέγονται στα καλύτερα τραγούδια που άκουσα φέτος.

7 σχόλια:

  1. Πρέπει να είναι ο 5ος δίσκος που διαφωνούμε τελευταία. Πάμε για αρνητικό ρεκόρ! ΟΚ μςρέ, καλούτσικος δίσκος είναι, ασχολούμαστε μαζί τους (και με μερικούς άλλους) γιατί "εκφράζουν το πνεύμα της εποχής" και γιατί "ο κυνισμός είναι ο νέος ρεαλισμός"... Από τους περισσότερους θα μείνει μόνο αέρας και το ξέρουμε.

    >>Οι Mary & The Boy έχουν στον ίδιο δίσκο τραγούδι που λέγεται Cock και άλλο ένα που λέει πως "the mother of God is a stripper in Vegas"... μόνο που οι M&tB είναι καταπληκτικοί και το τραγούδι εξαιρετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο που οι Mary & The Boy δεν τραγουδούν στα ελληνικά και δεν πήγαν ποτέ στο νούμερο 2 των album charts.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μάλλον δεν θα πάνε ποτέ.

    ..Μόνο ο Καρβέλας μπορεί να γράψει ένα τέτοιο τραγούδι και να πάει νουμ.1! (μήπως το 'χει γράψει ήδη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπα,δεν τον επιασα το συλλογισμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρήση του μαθηματικού συμβόλου ">>", που σημαίνει πολύ μεγαλύτερο (στην περίπτωσή μας πολύ καλύτερο) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. karvelas uber alles!

    έβγαλε και νέο δίσκο (αλήθεια!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή